MESOTERAPI

ANTI-AGING MESOTERAPI

CELLULITREDUKTION

MESOLIFTING

HåRTERAPI

FETTREDUKTION

 

Fettreduktion 

mesoterapi 


Fettreduktion  genom injektion i syfte att modellera kroppen och bli av med fettdepåer som annars är svåra att banta och träna bort. Vanliga behandlingsområden är fett under hakan, på överarmarna (gäddhäng), på magen, höfter eller insidan av låren. Metoden fungerar bäst på mjukt fett, mindre effekt uppnås där fettet är hårt/fast. Observera - metoden är inget sätt att gå ned i vikt. AQUALYX (innehållande Motolese) 


Är ett preparat baserat på mikrogelatin och med ett kontrollerat system som frigör aktiva delar. Huvudbeståndsdelen är Deoksycholan-soda – en substans som verkar som “sköljmedel” och underlättar fettcellernas (adipocyter) destruktion och utrensning från kroppen.


AQUALYX är ett officiellt registrerat preparat såsom Medical Device III class – CE 0373 och är det första preparatet i världen ämnat för behandling av ställvisa fettansamlingar med hjälp av Intralypoterapi. 


Dr Andrzej Kepa har genomfört sina studier under prof. Motolese 


Dr Andrzej Kepa och Prof. Pasquale Motolese Vicepresidente SIES (Societa Italiana di Medicina e Chirurgia Estetica) på en kongres i Warsawa 2009.


Full effekt av denna behandling får efter minst 8 veckor. Det är den tid det tar för kroppen att bryta ned fettcellerna och göra sig av med fettet. Normalt behöver man mellan en till fyra behandlingar för att uppnå det resultat man önskar. 

De flesta känner att det behandlade området är ömt och varmt. Det kan även vara rött och svullet. Klåda kan också förekomma efter behandlingen men dessa symptom försvinner efter 3-4 dagar. Resultat efter 1 behandling:

Blåmärken kan förekomma efter denna behandling, speciellt om man använder preparat av typen vitamintillskott innehållande vitamin E, mediciner som innehåller Salicylsyra (Magnecyl, Treo etc.) eller NSAED (Voltaren, Naproxen etc.) och sist men inte minst kan intag av alkohol ge mer blåmärken.


Ytterligare upplysningar kan fås av behandlande läkare


 Estetiskmedicin.eu © 2009 | registrering@estetiskmedicin.eu |  Direkt kontakt: +46 768 55 55 85 | Sverige

Registrering: Malmö: 0 768 55 55 85; Göteborg: 0 768 55 55 85; Göteborg: 031-15 58 58; 

Kristianstad 044 - 21 83 30; Åhus: 044- 24 88 90