JUVEDERM ULTRA

JUVEDERM VOLUMA

PERFECTHA

PRINCESS

X-HA (HYALURONSYRA)

 


PerfectHA

 

Perfectha Derm ® är ett tredje generationens hyaluronsyra-gel av icke-animaliskt ursprung och stabiliseras genom esterifiering (skapande av vätebroar).


Perfectha Derm ® är ett stabilt, långsiktigt gel.


Perfectha Derm ®-sortimentet har utvecklats och fulländats inom det franska laboratoriet, ObvieLine ™. Det tillverkas och saluförs i enlighet med  fransk och europeisk standard.


Kliniska studier har visat kosmetiskt resultat och säkerhet vid användning av denna produkt. Tillverkningsprocesserna gör det möjligt att få ett strukturerad gel med låg protein- och bakteriellhalt.


 

 

Detta gel har hög fyllnadsförmåga. Det är kompatibelt med vävnader i organismen och ger ett säkert, långvarigt resultat.


Perfectha Derm ® finns i form av förfylld spruta och nål. Dessa ergonomiska sprutor underlättar arbetet för läkaren, vilket ger maximal komfort för både läkare och patient under injektionen.


Perfectha Derm ® Fine Lines - Hyaluronsyra gel med låg viskoelasticitet, för behandling av fina linjer, bekymmersrynkor i pannan och  läppkontur, etc. Preparatet kan även användas för små retuscheringar efter injektion eller som ett komplement till andra behandlingar.


Perfectha Derm ® - Hyaluronsyra gel med medium viskoelasticitet, för behandling av rynkor och fåror med medellångt djup, läppförstoring, korrigering av akne ärrbildning, förbättring av mungiporna och kompletterande behandling av rynkor i pannan samt förbättring av ansiktets konturer.


Perfectha Derm ® Deep - Hyaluronsyra gel med hög viskoelasticitet för behandling av fåror och djupare rynkor, förbättring av ansiktets konturer, öronplastik och modellering av nässpetsen.


Patienter som tenderar att utveckla hypertrofisk ärrbildning. Patienter med en känd överkänslighet mot Lidokain eller mot lokalabedövning av amidtyp rekommenderar att inte använd dessa preparat första 12 timmarna efter injektionsbehandlingen samt undvika långvarig exponering för sol. 

Biverkning i form av klåda eller smärta vid tryck kan förekomma efter injektionsbehandling.


Dessa reaktioner kan kvarstå i en vecka.

 

 

Vitaminpreparat som innehåller vitamin E, mediciner som innehåller Salicylsyra (Magnecyl, Treo etc.) eller NSAID (Voltaren, Naproxen etc.) samt intag av alkohol kan ge upphov till ökad risk för blåmärken. 


Ytterligare upplysningar kan fås av behandlande läkare.Mer information: www.perfectha.com

 Estetiskmedicin.eu © 2009 | registrering@estetiskmedicin.eu |  Direkt kontakt: +46 768 55 55 85 | Sverige

Registrering: Malmö: 0 768 55 55 85; Göteborg: 0 768 55 55 85; Göteborg: 031-15 58 58; 

Kristianstad 044 - 21 83 30; Åhus: 044- 24 88 90