COSMELAN - PIGMENTBORTTAGNING

TRETINOIN MASK

PEELING

 Cosmelan ® pigmentborttagning Åldrande av hud och pigmentförändringar i huden, speciellt på händerna och i ansiktet, orsakas främst av systematisk och riklig solexponering.


Många män och kvinnor upplever dessa mörka ”lever”-fläckar speciellt på händer och i ansiktet som mycket störande.

 


Man uppnår direkt effekt efter denna behandling som även gör huden jämnare och återför dess luminositet – huden bildar melanin (pigment). 


Cosmelan ® pigmentborttagning - behandlingen garanterar förbättringar, den anti-estetiska defekter i hudskiktet försvinner med en mycket hög säkerhetsmarginal.

Cosmelan ® pigmentborttagning - behandlingens huvudsakliga verkan är eliminering av mörka fläckar i ansiktet (melasma och kloasma).

Cosmelan ® pigmentborttagning - behandlingen innebär en mycket mångsidig, dynamisk process som lätt anpassas till behoven i varje enskilt fall.
Cosmelan blockerar den process som orsakar hyperpigmentering. Det fungerar avseende:

            Melasma

            Bruna fläckar

            Flammig hud

            Hyperpigmentering

            Postinflammatorisk hyperpigmentering

            Förebyggande av hyperpigmentering    

            Postlaser och postpeelBilder på Cosmelan behandling:Melanogenesis består av följande steg:


TYROSINE vidare till DOPA genom Tyrosinase.
DOPA vidare till DOPAQUINONE genom Tyrosinase.
DOPAQUINONE vidare till PHAEOMELANINE och eumelanin av medlet för oxidering och ringslutning.


 


FÖRDELAR

Cosmelan ® pigmentborttagning erbjuder en rad stora fördelar jämfört med andra typer av pigmentborttagningsprodukter som finns på marknaden:

       Mycket effektivt i alla typer av melasma

       Snabb och enkel borttagning av pigment

       Kompatibel med alla hudtyper (Fitzpatrick I - VI)

       Lätt peelingseffekt

       Hudföryngring

       Behandlingen kan användas året runt

       Bra för akneproblem

       Innehåller inte TCA

       Hög säkerhetsmarginal


RESULTAT

I 99% av fallen, försvinner 95% av skönhetsfläckarna.

En vecka efter behandlingsstart med Cosmelan ® uppnås en märkbar och signifikant förbättring av huden! Den behandlade fläck minskar och nybildad lysande och föryngrad hud kan ses.

Mot slutet av Cosmelan ® pigmentborttagningsbehandling försvinner fläckarna till en sådan grad att patienten inte alltid kan återfinna var de suttit och det är nästintill omöjligt att med blotta ögat se den plats där förändringen suttit.INLEDANDE INFORMATION TILL ANVÄNDAREN


Viktigt: läkaren måste få information huruvida patienten genomgått någon tidigare behandling, särskilt med glykolsyra och om så är fallet måste man sluta med glykolsyra minst en vecka innan man använder Cosmelan ® 

Cosmelan ® pigmentborttagningsbehandling som sätts in vid hos läkaren fortsättes sedan i hemmet dagligen, beroende på de riktlinjer läkaren ger.

Behandlingen får inte avbrytas under några omständigheter, under hela den föreskrivna tiden.

Det är helt förbjudet att kombinera Cosmelan ® Pigmentborttagningsbehandling med andra pigmentborttagningsbehandlingar. Behandlingskontroll rekommenderas 8 dagar efter påbörjad behandling, 15 dagar efter, och uppföljning med besök varje månad därefter under en tid.


UTVECKLINGEN EFTER COSMELAN 1

Första och andra dagen


Under de två första dagarna av behandlingen kan huden bli röd.

Om huden är mycket känslig, kan patienten uppleva en klåda. Mindre brännskador och en uppstramning av huden kan förekomma, speciellt under de första 24 till 48 timmarna efter påbörjad behandling.

Dessa besvär lindras lämpligt med Mesoestetic ® Hydra-vital factor K vid behov.


Hudrodnad

Den rodnad som uppstår i ansiktet efter applicering av Mesoestetic ® Cosmelan 1 behandling liknar den rodnad som kan uppstå när man vistats för länge i solen eller i snön utan skydd.  

Flagnande

Flagnande kan förekomma på alla hudtyper mellan andra och tredje dagen. I sådant fall är det lämpligt att tillämpa Mesoestetic ® Hydra-vital faktor K kräm, och upprepa behandlingen varannan timme på dagen då fjällningen är som mest intensiv.


Tredje och fjärde dagen

Efter den tredje eller fjärde dag blir huden frisk och lysande

och märkena börjar blekna.


Hembehandling - Cosmelan ® 2 Underhåll Cream


Den andra fasen av Cosmelan ®-behandling består av underhållskräm med Cosmelan 2 ® med avsikten att säkra pigmentborttagning genom sammanslutning av medel såsom Kojic Acid, Phytic Syra och vitamin C. Vi har lagt till en fysisk ombud att blockera sol och garanterar att UV-strålar håll inte om försvårande oönskade cutaneuos hyperpigmentering.

Detta Cosmelan 2 ® kräm appliceras 2 gånger per dag under de första två veckorna, och en gång om dagen från den tredje veckan, och åtminstone under ett helt år för att säkra resultaten garantera optimal pigmentborttagning.


 Estetiskmedicin.eu © 2009 | registrering@estetiskmedicin.eu |  Direkt kontakt: +46 768 55 55 85 | Sverige

Registrering: Malmö: 0 768 55 55 85; Göteborg: 0 768 55 55 85; Göteborg: 031-15 58 58; 

Kristianstad 044 - 21 83 30; Åhus: 044- 24 88 90